Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

STEUN ONS

Sportclub Boezjeern is een vzw die zich inzet voor mensen met een kwetsbaarheid. Ongeveer 80% van onze leden betaalt het kansentarief waardoor de sportclub weinig inkomsten kent via lidgeld. Maar kunnen deelnemen en sporten is voor ons belangrijk en we willen niemand uitsluiten van deelname. Daarom kunnen we jouw steun ook goed gebruiken!

Je kan ons steunen op het rekeningnummer van Sportclub Boezjeern BE70 7310 4525 5525

Waarvoor kunnen we giften gebruiken?

  • Ons dagelijks sportaanbod: huur van de sporthal, betaling van een lesgever, aankoop materiaal.
  • Omdat sociaal contact zo belangrijk is, organiseren we regelmatig een clubactiviteit: een nieuwjaarsfeest, een volksspelenmiddag, een uitstap.
  • We nemen graag deel aan specialere activiteiten zoals de sportdagen van onze sportfederatie. Momenteel hebben we nog geen budget om busvervoer te kunnen voorzien.
  • Dit jaar organiseren we in september voor de eerste keer een sportdag voor mensen met een kwetsbaarheid in Eeklo. Ook hier zoeken we nog sponsors die het mee mogelijk maken om extra en speciale sportactiviteiten te kunnen voorzien.
  • Kwaliteitsvolle sportkledij is voor veel van onze sporters moeilijk betaalbaar. In het verleden gaven we sporters al een sportshirt. Graag willen we in de toekomst ook nog een warme trui voorzien voor de winterperiode.
  • De personeelstijd om in te zetten op de organisatie van het aanbod van Sportclub Boezjeern is beperkt. Grotere giften kunnen we gebruiken om personeel in te zetten in het voorzien van extra aanbod of meer ondersteuning van onze sporters.

Wat bieden wij in return?

Wij bekijken graag samen met jou op welke manier wij een return kunnen bieden voor een gift. We komen daarbij graag tegemoet aan jouw wensen. Voor meer info kan je ons contacteren via boezjeern@gmail.com.

Advertentie
%d bloggers liken dit: